Interieur

Interieurbouw op maat: uw droom gerealiseerd 


Als het om interieurbouw gaat, dan zijn we bij Manuus in ons element. We weten dat uw woning pas volledig tot zijn recht komt met een interieur op maat. Onze interieurarchitecten creëren samen met u een interieurontwerp dat 100% aansluit bij uw persoonlijke stijl én woning.

De renovatie van een huis is een uitdagende taak. Eén die waterdichte vakkennis, transparante communicatie én vertrouwen vraagt. Ons ervaren team heeft al die tools in huis om van de uitdaging een kwalitatieve renovatie te maken.

Uw droominterieur, onze interieurarchitecten

Misschien hebt u al een duidelijk beeld van de inrichting van uw huis. Of misschien zoekt u een interieurdesigner die aan één woord genoeg heeft. Hoe dan ook, bij Manuus hebben we verschillende partnerships met architecten die uw woning esthetisch, kwalitatief én functioneel vormgeven.

Plan nu uw afspraak 

Hoe realiseert Manuus de bouw van uw interieur? 

  • Na een kennismakingsgesprek matchen we u aan een binnenhuisarchitect die uw interieur op maat uittekent. U krijgt een uitgebreid voorontwerp en een gedetailleerde prijsraming.

  • Daarna start de designfase. We ontwerpen niet alleen, maar ontwikkelen ook maatwerkmeubels. Dankzij het stijladvies van onze experten kiezen we de juiste kleuren, texturen en vormen voor uw meubels, decoratie, muren ... Liever met uw eigen architect werken? Dat kan zeker.

  • Onze ervaren vakmannen gaan daarna aan de slag met de realisatie. Pleister- en schilderwerk, schrijnwerkerij en de afwerking van zelfs de kleinste details horen daarbij. Zo onderscheidt uw interieur zich van een klassiek ingerichte woning.

  • Het resultaat is een full-proof interieur dat uw lifestyle en persoonlijkheid volledig weerspiegelt.

IMG 1244

Inspiratie nodig voor uw interieur? Onze projecten spreken voor zich. 

Bekijk de projecten